Μετά από 14 χρόνια απουσίας του από την Ευρώπη το Camry θα επανενταχθεί στην ευρωπαϊκή γκάμα της Toyota όπου αναμένεται από το τέλος της χρονιάς σε μια έκδοση η οποία θα έχει εξελιχθεί σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές συνθήκες και απαιτήσεις, συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα στις προδιαγραφές της, ένα υβριδικό σύνολο.

Το Camry η νέα γενιά του οποίου παρουσιάστηκε στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2017, βασίζεται στην παγκόσμια πλατφόρμα της Toyota TNGA η οποία αποτελεί επίσης αφετηρία για τα Prius και C-HR, εξ ου και θα εντάξει στις επιλογές του την εγνωσμένη κύρους υβριδική τεχνολογία των Ιαπώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την προσθήκη του υβριδικού Camry, η γκάμα της Toyota στην Ευρώπη, θα αριθμεί οκτώ υβριδικές προτάσεις από το υβριδικό Yaris έως την αντίστοιχη έκδοση του επικείμενου RAV4.

Σημειώνεται επίσης, ότι το Camry αποτελεί παγκοσμίως ένα από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα της Toyota αλλά και της κατηγορίας του, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του για την τρέχουσα γενιά πάνω από 700,000 πωλήσεις παγκοσμίως. Για την ιστορία, από την στιγμή που πρωτολανσαρίστηκε το 1982, το ιαπωνικό μοντέλο έχει καταγράψει πάνω από 19 εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις.

Σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του, αυτές αναμένεται να ανακοινωθούν το φθινόπωρο με την προοπτική να διατεθεί από τα τέλη της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας