Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Τoyota Camry επιστρέφει στην Ευρώπη με υβριδικές

To Τoyota Camry επιστρέφει στην Ευρώπη με υβριδικές «αποσκευές»

Η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να αντικαταστήσει το Avensis με το μέχρι πρότινος… αμερικανοτραφές Camry το οποίο θα επιστρέψει στη γηραιά ήπειρο ως υβριδικό.

Μετά από 14 χρόνια απουσίας του από την Ευρώπη το Camry θα επανενταχθεί στην ευρωπαϊκή γκάμα της Toyota όπου αναμένεται από το τέλος της χρονιάς σε μια έκδοση η οποία θα έχει εξελιχθεί σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές συνθήκες και απαιτήσεις, συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα στις προδιαγραφές της, ένα υβριδικό σύνολο.

Το Camry η νέα γενιά του οποίου παρουσιάστηκε στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2017, βασίζεται στην παγκόσμια πλατφόρμα της Toyota TNGA η οποία αποτελεί επίσης αφετηρία για τα Prius και C-HR, εξ ου και θα εντάξει στις επιλογές του την εγνωσμένη κύρους υβριδική τεχνολογία των Ιαπώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την προσθήκη του υβριδικού Camry, η γκάμα της Toyota στην Ευρώπη, θα αριθμεί οκτώ υβριδικές προτάσεις από το υβριδικό Yaris έως την αντίστοιχη έκδοση του επικείμενου RAV4.

Σημειώνεται επίσης, ότι το Camry αποτελεί παγκοσμίως ένα από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα της Toyota αλλά και της κατηγορίας του, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του για την τρέχουσα γενιά πάνω από 700,000 πωλήσεις παγκοσμίως. Για την ιστορία, από την στιγμή που πρωτολανσαρίστηκε το 1982, το ιαπωνικό μοντέλο έχει καταγράψει πάνω από 19 εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις.

Σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του, αυτές αναμένεται να ανακοινωθούν το φθινόπωρο με την προοπτική να διατεθεί από τα τέλη της χρονιάς.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024