Η νέα A-Class έχει ήδη βρει την θέση που της αναλογεί στις ανά τον κόσμο εκθέσεις της Mercedes-Benz ενώ η τετράθυρη εκδοχή της έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια της από την μακρινή Κίνα όπου παρουσιάστηκε σε μια επιμηκυμένου μεταξονίου εκδοχή χωρίς ωστόσο να αναμένονται ριζικές αισθητικές μεταβολές σε επίπεδο αισθητικής σε σχέση με την επικείμενη ευρωπαϊκή εκδοχή της.

Με αυτό δεδομένο, το βαρύ καμουφλάζ του συγκεκριμένου δοκιμαστικού πρωτοτύπου, δικαιολογείται μόνο με την παρουσία κάτι του διαφορετικού το οποίο στην προκειμένη περίπτωση προδίδεται από ορισμένες λεπτομέρειες ως η ηπιότερη σπορ προδιαγραφών εκδοχή της τετράθυρης A-Class με την υπογραφή του Affaltterbach η οποία θα αναλάβει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των «απλών» εκδόσεων του μοντέλου και της κορυφαίας A 45 AMG.

Σε ό,τι αφορά την ισχύ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, «στα σπλάχνα» της θα βρεθεί ένας νέος κινητήρας ο οποίος δεν αποκλείεται να εξοπλίζεται με κάποιου είδους επικουρικό υβριδικό σύστημα, αποδίδοντας ισχύ που σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις των Γερμανών θα «βρεθεί στο φάσμα των 300 ίππων».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκδοση η οποία σηματοδοτείται από τα διακριτικά A35 AMG θα είναι διαθέσιμη και στην ήδη γνωστή πεντάθυρη εκδοχή της A-Class.

Για όσους αναζητούν κάτι το ισχυρότερο, θα υπάρχει πάντα η επιλογή της A 45 AMG η οποία βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη και στην νέα «ενσάρκωσή της αναμένεται να προσφέρει πάνω από 400 ίππους με τη συνδρομή ενός νέου τερτακύλινδρου κινητήρα 2,0 λίτρων δια χειρός Affalterbach.

Γράψτε το σχόλιο σας