Πιέσεις δέχονται ομόλογα και Χρηματιστήριο
Στο Eurogroup στραμμένο το ενδιαφέρον των επενδυτών
Υποχώρηση καταγράφει το Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς οι τιμές των μετοχών δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν τα αρχικά τους κέρδη.
Το ενδιαφέρον των επενδυτών στρέφεται στη συνεδρίαση του Eurogroup και οι επενδυτές αναμένουν ιδιαίτερα τα μέτρα που θα ληφθούν για το χρέος.
Η πτώση στην οδό Αθηνών κυμαίνεται στο 0,56% και ο γενικός δείκτης διαμορφώνεται στις 761,62 μονάδες, ενώ οι αποδόσεις των ελληνικών 10ετών ομολόγων κινούνται ελαφρώς υψηλότερα από χθες και στο 4,373% (από 4,357%).
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα
- Σπίλμπεργκ, Ταραντίνο και οργή για τη Marvel – Τα τρέιλερ των εκατομμυρίων που νίκησαν στο Super Bowl
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Άναυδος ο Τζόκοβιτς με το ακροβατικό του Μαλίνιν στο καλλιτεχνικό πατινάζ (vid)






