Αξιωματούχος ΕΕ για Ελλάδα: Ικανοποίηση για την υλοποίηση του προγράμματος
Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος ανέφερε ότι το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων έχει πλέον δρομολογηθεί
Την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του τρίτου προγράμματος προσαρμογής που λήγει τον Αύγουστο εξέφρασε ο Chris Allen επικεφαλής του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής της ΕΕ, σε εκδήλωση με θέμα «Η ελληνική οικονομία μετά τα προγραμμάτα» που διοργάνωσε το ΙΟΒΕ και το Ινστιτούτου Konrad Adenauer Stiftung.
Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος επισήμανε τις σημαντικές θεσμικές αλλαγές που επιτεύχθηκαν μετά το 2015, την έγκαιρη αποκατάσταση της αξιοπιστίας, ενώ έδωσε έμφαση στην ικανοποιητική δημοσιονομική προσαρμογή.
Ο κ. ‘Αλεν αναφέρθηκε εκτενώς στα νέα στοιχεία που ενσωμάτωσε το τρίτο μνημόνιο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις αλλά, κυρίως, στην αλλαγή νοοτροπίας.
Το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων έχει πλέον δρομολογηθεί, ανέφερε, τονίζοντας ιδιαίτερα τις σημαντικές επενδύσεις που θα προσελκύσει το Ελληνικό.
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442