Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επίθεση» δέχτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη στην Κερασιά

«Επίθεση» δέχτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη στην Κερασιά

Εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση και τη διαπραγμάτευση της με την ΠΓΔΜ για την Μακεδονία είναι πολύ καιρό τώρα οι έλληνες πολίτες, οι οποίοι δεν διστάζουν να το δείξουν με κάθε ευκαιρία

Εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση και τη διαπραγμάτευση της με την ΠΓΔΜ για την Μακεδονία είναι πολύ καιρό τώρα οι έλληνες πολίτες, οι οποίοι δεν διστάζουν να το δείξουν με κάθε ευκαιρία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «επίθεση» που δέχτηκε στις 4 Ιουνίου, από εξαγριωμένους πολίτες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη σε καφενείο στο χωριό Κερασιά.

Σύμφωνα με το news.makedonias.gr, η βουλευτής είχε επισκεφθεί το χωριό ώστε να δει τις ζημιές που προκλήθηκαν από την χαλαζόπτωση και επίσης να ενημερώσει τους παραγωγούς της περιοχής, για διάφορα θέματα.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε καφενείο, οι θαμώνες της επιτέθηκαν με βρισιές και της φώναζαν να φύγει από το χωριό. Εκείνη τους απαντούσε ότι δεν φεύγει με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Τελικά, την «έσωσαν» από τα χειρότερα οι πιο ψύχραιμοι που βρίσκονταν στο συμβάν.

Απάντηση Τζάκρη

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας, και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με τη Χρυσή Αυγή» αναφέρει η Θεοδώρα Τζάκρη.

Τονίζει συγκεκριμένα πως «το show που δόθηκε από μια χούφτα χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά, με επικεφαλής τον πρώην υπεύθυνο οργανωτικού της περιφερειακής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας, Ηλία Πλιόγκα, καταδεικνύει την πολιτική υποκρισία της ΝΔ, που στα λόγια υποστηρίζει τον πολιτικό φιλελευθερισμό, ενώ στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής έχει σφιχταγκαλιαστεί με τις ακροδεξιές φασιστικές πολιτικές της Χρυσής Αυγής».

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024