Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Astra 2019: Σε τροχιά ανανέωσης

Opel Astra 2019: Σε τροχιά ανανέωσης

Το Astra δίνει μια γεύση των ανανεωμένων χαρακτηριστικών από την ιβηρική χερσόνησο όπου πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης εν όψει της άφιξής του το 2019.

Φωτογραφίες: ΑUTOMEDIA

Η τρέχουσα γενιά του Astra η οποία σηματοδοτείται από το γράμμα K μετράει περίπου τρία χρόνια παρουσίας της στην ευρωπαϊκή αγορά και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να «υποστεί» τη διαδικασία ανανέωσης η οποία στην προκειμένη περίπτωση το οδήγησε για δοκιμές εξέλιξης στην Ισπανία όπου και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό.

Όπως μαρτυρά το καμουφλάζ που καλύπτει ένα μέρος των επιφανειών του, το ανανεωμένο Astra θα διαθέτει μια ανασχεδιασμένη όψη όπου σύμφωνα με πληροφορίες κυρίαρχο στοιχείο θα είναι μια νέα κυψελοειδής γρίλια.

Ανεξαρτήτως αισθητικών αλλαγών οι οποίες αναμένεται να πληθύνουν στην τελική του μορφή, αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο στην περίπτωση του ανανεωμένου Astra είναι ότι θα συμπεριλάβει στην γκάμα του μια σπορ προσανατολισμού έκδοση GSi κατ΄ αντιστοιχία με τις ομώνυμες εκδόσεις του Insignia και του Corsa η οποία παρουσιάστηκε προσφάτως.

Στην περίπτωση του Astra, η νέα έκδοση GSi αναμένεται να συνδυάζει την παρουσία ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 1,6 λίτρων ισχύος περίπου 200 ίππων με αναβαθμίσεις στο πλαίσιο και μια πιο σπορ ανάρτηση.

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους κινητήρες, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες το ανανεωμένο Astra να επωφεληθεί από γαλλικής προέλευσης σύνολα της PSA τα οποία θα διευρύνουν την γκάμα επιλογών του αλλά και βελτιώνοντας την σχέση ισχύος-αποδοτικότητας.

Σε ό,τι αφορά την κορυφή της πυραμίδας και την έκδοση OPC, αν και η Opel έχει εκφράσει ποικιλοτρόπως την πρόθεσή της να επαναφέρει τα τρία αυτά γράμματα στο λεξιλόγιο του Astra, παραμένει άγνωστο το πότε αυτό θα συμβεί.

Όπως και να έχει με την τύχη της κορυφαίας έκδοσης, οι υπόλοιπες εκδόσεις του ανανεωμένου Astra, συμπεριλαμβανομένης της GSi αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του έως τα τέλη του 2018 με την προοπτική να διατεθεί από τις αρχές του 2019.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024