Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζανακόπουλος για Σκοπιανό: Αν πιέζαμε παραπάνω θα κατέρρεε η συμφωνία

Τζανακόπουλος για Σκοπιανό: Αν πιέζαμε παραπάνω θα κατέρρεε η συμφωνία

«Η ελληνική πλευρά έδωσε χρόνο στην γείτονα για ζύμωση και επικοινωνία του θέματος, γιατί η κατάσταση δεν ήταν ρόδινη» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ενώ ερωτηθείς για το αν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, απάντησε ότι «ο εξαναγκασμός για περισσότερες παραχωρήσεις δεν θα ήταν σώφρων, καθώς θα οδηγούσε σε κατάρρευση της συμφωνίας». Μιλώντας στο […]

«Η ελληνική πλευρά έδωσε χρόνο στην γείτονα για ζύμωση και επικοινωνία του θέματος, γιατί η κατάσταση δεν ήταν ρόδινη» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ενώ ερωτηθείς για το αν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, απάντησε ότι «ο εξαναγκασμός για περισσότερες παραχωρήσεις δεν θα ήταν σώφρων, καθώς θα οδηγούσε σε κατάρρευση της συμφωνίας».

Μιλώντας στο Contra Chanell εκτίμησε  ότι η ελληνική κοινωνία έχει συνείδηση ότι μόνο με συνεργασία μπορούμε να προχωρήσουμε.

Αναφορικά με την πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ της πΓΔΜ, ξεκαθάρισεότι είναι υπό αίρεση και εφόσον πληρωθούν οι όροι της συμφωνίας, τότε η Ελλάδα θα κυρώσει το πρωτόκολλο ένταξης.

Αναφερόμενος στην οικονομία, σημείωσε ότι η ρύθμιση του χρέους πρέπει να είναι πειστική για τις αγορές και γι’ αυτό η επιμήκυνση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024