Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των θεσμών και όπως ανέφερε κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος μετείχε σε αυτή, «πήγε πολύ καλά, απομένουν 2-3 ζητήματα τεχνικής φύσεως που θα επιλυθούν».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για προαπαιτούμενα «τεχνικού χαρακτήρα» (π.χ. αλλαγές διοικήσεων σε ΔΕΚΟ, η μετεγκατάσταση υπηρεσιών από το πρώην «Ελληνικό» και η μεταφορά στο ΤΧΣ των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει ο ΕΦΚΑ στην Τράπεζα Αττικής), τα οποία δεν θα εμποδίσουν την υποβολή από τους θεσμούς της «Έκθεσης Συμμόρφωσης» στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου για την ολοκλήρωση της δ΄ αξιολόγησης και την εκταμίευση της τελευταίας δόσης.
Σημειώνεται ότι, όπως ανέφερε πρόσφατα ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, η δόση αναμένεται να είναι 10 – 12 δισ. ευρώ και θα χρησιμοποιηθεί για το «μαξιλάρι ασφαλείας» μετά το πρόγραμμα.
Από ελληνικής πλευράς στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας