Ένα ακόμα πρόβλημα προστέθηκε στα πολλά που καλείται να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα ο Elon Musk και η Tesla.

Μετά τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τα προβλήματα αξιοπιστίας που εμποδίζουν την αμερικανική φίρμα να επιταχύνει περαιτέρω την παραγωγή του Model 3, τα απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα και την απόφαση για αναδιάρθρωση της εταιρείας με την απόλυση του 9% των εργαζομένων, η Tesla καλείται τώρα να δώσει πειστικές απαντήσεις σχετικά με τα περιστατικά πυρκαγιών που πυκνώνουν.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός Model S να αναμετρηθεί με τις φλόγες στις οποίες τυλίχθηκε χωρίς προφανή αιτία. Το περιστατικό καταγράφηκε στους δρόμους του Λος Άντζελες, δημιουργώντας κρίσιμα ερωτηματικά, καθώς δεν προηγήθηκε κάποια σύγκρουση ή κάποιο άλλο συμβάν που να δικαιολογεί το ξέσπασμα της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ιδιοκτητών του Model S, η πυρκαγιά ξεκίνησε ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει, ενώ χάρη στο video που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας γίνεται αντιληπτό ότι η πηγή του κακού εντοπίζεται στο δάπεδο του αμαξώματος και ειδικότερα σε εκείνο το τμήμα που φιλοξενείται η μπροστινή συστοιχία των μπαταριών.

Σε κάθε περίπτωση, η Tesla πρόκειται να εξετάσει το γεγονός, ώστε να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να πυροδοτήσουν με τη σειρά τους ένα νέο πρόγραμμα ανάκλησης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο