Οριστικά κάτοικος ΗΠΑ ο Ρούνεϊ
Ο 32χρονος άσος δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή των «ζαχαρωτών», Μάρκο Σίλβα και θα περάσει τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του
Οριστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και το MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς ο επιθετικός της Έβερτον έφτασε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της DC Γιουνάιτεντ, με το κόστος της μεταγραφής του Άγγλου στράικερ θα φτάνει τα 12,5 εκατομμύρια λίρες.
Ο 32χρονος άσος δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή των «ζαχαρωτών», Μάρκο Σίλβα και θα περάσει τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο Ρούνεϊ δεσμευόταν για έναν ακόμη χρόνο με την Έβερτον, ωστόσο εγκαταλείπει νωρίτερα την ομάδα με την οποία αναδείχτηκε, μετρώντας 11 γκολ και 3 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο πολύπειρος άσος επέστρεψε στην Έβερτον τον Ιούλιο του 2017. Είχε φύγει από τους «μπλε» σε ηλικία 18 ετών με προορισμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 13 χρόνια και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
- Μαρκ Ίτον: Πώς μια πεντάλεπτη κουβέντα με τον θρυλικό Γουίλτ Τσάμπερλεν οδήγησε σε μια καριέρα 12 ετών στο NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442