Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Αθήνα
Επρόκειτο για συντονισμένη επιχείρηση αφού οι δράστες πραγματοποίησαν τις επιθέσεις, μέσα σε περίπου μισή ώρα, σε τέσσερα αρκετά απομακρυσμένα μεταξύ τους σημεία της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής (φωτογραφία αρχείου).

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Αθήνα

Συντονισμένη επιχείρηση εμπρησμού αυτοκινήτων ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών έστησαν άγνωστοι δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να καταστρέψουν τουλάχιστον εννέα από αυτά, πραγματοποιώντας επιθέσεις σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της Αθήνας.

Εμπρηστικές επιθέσεις σε οχήματα ιδιωτικής ταχυδρομικής εταιρείας σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της Αθήνας εξαπέλυσαν άγνωστοι, καταστρέφοντας τουλάχιστον εννέα από αυτά.

Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα έξω από τα κατά τόπους γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS στο κέντρο της Αθήνας (Σουρμελή 7, τέσσερα οχήματα), στην Αργυρούπολη (Κύπρου 147, δυο οχήματα), στη Μεταμόρφωση (Γ. Παπανδρέου 175, ένα όχημα) και στη Νέα Ιωνία (λεωφόρος Ηρακλείου 129, δυο οχήματα).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, επρόκειτο για συντονισμένη επιχείρηση αφού οι δράστες πραγματοποίησαν τις επιθέσεις, μέσα σε μισή ώρα (από τις 02.36 έως και τις 03.09), σε τέσσερα αρκετά απομακρυσμένα μεταξύ τους σημεία της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, οι δυνάμεις της οποίας έτρεχαν σχεδόν σε όλο το Λεκανοπέδιο προκειμένου να σβήσουν τις φωτιές και ν’ αποτρέψουν τον κίνδυνο επέκτασής τους.

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024