Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σαββόπουλος όλες τις Δευτέρες του Ιουλίου θα βρίσκεται στην Ταράτσα του Φοίβου

Ο Σαββόπουλος όλες τις Δευτέρες του Ιουλίου θα βρίσκεται στην Ταράτσα του Φοίβου

Ένα πρόγραμμα με τίτλο: «Τα τραγούδια των άλλων»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα είναι ο Επισκέπτης της Δευτέρας στην Ταράτσα του Φοίβου για όλο τον Ιούλιο. Με «τραγούδια των άλλων» ο τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα μαζί με τους: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Βασίλης Χατζηνικολάου, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Δημήτρης Ρέππας και Εύη Μάζη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Πριν πολλά χρόνια με επισκέφθηκε ο Φοίβος, είδαμε μαζί τα ωραία τραγούδια του, γνωριστήκαμε, κουβεντιάσαμε, συνεργαστήκαμε. Μιλάμε τώρα για το 1993, 25 χρόνια πριν! Ο Φοίβος ήταν σχεδόν παιδί ακόμα. Ήταν μια ωραία επίσκεψη.

Σειρά μου να τον επισκεφτώ κι εγώ τώρα. Θα είμαι επισκέπτης στην Ταράτσα του Φοίβου για τις τέσσερις Δευτέρες του Ιούλη. Έφτιαξα ένα πρόγραμμα που έχει για τίτλο ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, και αποτελείται κυρίως από τραγούδια άλλων δημιουργών. Μην φανταστείτε ένα πρόγραμμα ντε και καλά αριστουργημάτων, μολονότι πολλά από αυτά είναι όντως αριστουργήματα, όπως π.χ. Το τρεχαντήρι του Αττίκ, το 5 μάγκες στον Περαία του Γιοβάν Τσαούς , Ο Κεμάλ του Χατζιδάκι ή Το αερικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Γενικά έχω διαλέξει λαϊκά, έντεχνα και άλλα πιο απλά και ελαφρά τραγούδια όπως π.χ. Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά της Βέμπο ή το Φίλα με ακόμα του Μαραβέγια. Έχει και η ελαφρότητα δικαίωμα στην ψυχή.

Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα σύνολο από τραγούδια που με επηρέασαν για διάφορους λόγους. Είναι μνήμες τις ιστορίες των οποίων δεν θα χάσω την ευκαιρία να σας διηγηθώ εκεί.  Εύχομαι καλό καλοκαίρι».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024