Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Renault Kadjar 2019: Σε τροχιά ανανέωσης

Renault Kadjar 2019: Σε τροχιά ανανέωσης

Το γαλλικό SUV προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία πλην των συνολικά βελτιωμένων χαρακτηριστικών της σε σχεδιαστικό και τεχνολογικό επίπεδο, θα επωφεληθεί και από έναν νέο turbo κινητήρα βενζίνης 1,3 λίτρων με ισχύ έως 160 ίππους.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

H ανανεωμένη εκδοχή του Renault Kadjar, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης στη Γερμανία δίνοντας ένα πρώτο δείγμα των βελτιωμένων χαρακτηριστικών της.

Επί του παρόντος και παρά το καμουφλάζ, το Kadjar δείχνει να διαθέτει μια νέα «όψη» συνεπικουρούμενων των ανασχεδιασμένων φωτιστικών σωμάτων, της δεύτερης χαμηλότερα τοποθετημένης μεγαλύτερης γρίλιας αλλά και της παρουσίας περισσότερων λεπτομερειών από χρώμιο που αναμένεται να του προσδώσουν μια ακόμα κομψότερη εμφάνιση.

Την ανανεωμένη εικόνα του γαλλικού SUV αναμένεται να συμπληρώσουν μια σειρά από ανασχεδιασμένα στοιχεία στο πίσω τμήμα καθώς και στοχευμένες παρεμβάσεις στο σύνολο των μεταλλικών του επιφανειών που θα του εξασφαλίσουν ένα ενισχυμένο μείγμα κομψότητας και δυναμισμού.

Ανεξαρτήτως σχεδιαστικών παρεμβάσεων, η σημαντικότερη αλλαγή στην περίπτωση του ανανεωμένου Kadjar αναμένεται να είναι η προσθήκη του νέας τεχνολογίας turbo κινητήρα με χωρητικότητα 1,3 λίτρων που ο γαλλικός όμιλος ενέταξε πρόσφατα στο οπλοστάσιό του.

Ο λόγος για τον 1.3 Energy TCe o ο οποίος διατίθεται σε εκδοχές ισχύος 115, 130, 140 και 160 ίππων και μεταξύ άλλων διαθέτει μια τεχνολογία κυλίνδρων που προέρχεται από τον κινητήρα του Nissan GT-R, επιτρέποντας την καλύτερη απόδοση και τον περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Βελτιώσεις αναμένονται και σε επίπεδο εξοπλισμού, με το Kadjar να ενισχύσει το προφίλ του με έξυπνα gadgets αλλά και νέα συστήματα υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας.

Σε ό,τι αφορά την έλευση του αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του έως το τέλος της χρονιάς με την προοπτική να διατεθεί από το 2019.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024