Φαίνεται ότι η Βουλή έχει γίνει τις τελευταίες ώρες πεδίο έντονων πολιτικών ζυμώσεων και οι διάδρομοι «φωνάζουν» εξελίξεις.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, και λίγο πριν μιλήσει στην Ολομέλεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλος.
Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συζήτηση περιστράφηκε στα δύο καυτά θέματα.
Στη συμφωνία για την ΠΓΔΜ και στο τέταρτο μνημόνιο, όπως έλεγαν και οι δύο.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ επιφύλαξε κι ένα κομπλιμέντο για τον κ. Βενιζέλο καθώς του είπε πόσο του άρεσε η ομιλία του χθες στη Βουλή για την οικονομία.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.