Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS Q8 2019:  IσχυRός κρίκοS

Audi RS Q8 2019: IσχυRός κρίκοS

Μετά την πρεμιέρα του Q8 η Audi προετοιμάζει με ταχείς ρυθμούς την κορυφαία έκδοση του νέου SUV της η οποία δίνει το στίγμα της ως δοκιμαστικό πρωτότυπο με φόντο το αλπικό τοπίο.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Έχοντας ολοκληρώσει τις διαδικασίες της πρεμιέρας του πρώτου coupe SUV της, στις συμβατικές εκδόσεις του, η γερμανική φίρμα στρέφει την προσοχή της στην κορυφαία σπορ εκδοχή του Q8 με τα διακριτικά RS η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στις αυστριακές Άλπεις.

Παρά το καμουφλάζ που φροντίζει να κρύβει τις επίμαχες λεπτομέρειες, είναι σαφές ότι το RS Q8 διαθέτει μια ανασχεδιασμένη γρίλια με πιο έντονες ακμές καθώς και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του.

Σε προφίλ ξεχωρίζουν οι διαφορετικού σχεδιασμού μεγαλύτερες και διαφορετικού σχεδιασμού ζάντες και πίσω από αυτές ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης ενώ στο πίσω τμήμα κυριαρχούν οι οβάλ απολήξεις της εξάτμισης και ο ανασχεδιασμένος επί το επιθετικότερο αεροδυναμικός διαχύτης.\

Στην αθέατη πλευρά του αναμένεται να βρεθεί ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 των 4,0 λίτρων που εξοπλίζει και την Lamborghini Urus. Αν και η ισχύς που θα επιλέξει η Audi παραμένει άγνωστη αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του ιταλικού SUV διαμορφώνεται σε 650 ίππους.

Τη δεδομένη γενναιόδωρη ισχύ του RS Q8 θα πλαισιώσει η παρουσία του συστήματος τετρακίνησης Quattro προσαρμοσμένου στις σπορ προδιαγραφές της έκδοσης καθώς και μια αναβαθμισμένη εκδοχή της ενεργής αερανάρτησης που εξοπλίζει την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο άφιξης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισχυρότερη εκδοχή του γερμανικού SUV αναμένεται να αποκαλυφθεί ακόμα και πριν το τέλος της χρονιάς. Σε κάθε περίπτωση, η διάθεσή του δεν αναμένεται αν ξεκινήσει πριν το β΄εξάμηνο του 2018.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024