Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ιέρο: Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου εάν έλεγα όχι

Ιέρο: Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου εάν έλεγα όχι

Τηn καλή δουλειά του Χουλέν Λοπετέγκι στην Εθνική Ισπανίας σκοπεύει να συνεχίσει ο Φερνάντο Ιέρο

Διατεθειμένος να διατηρήσει τις ισορροπίες της ομάδας εμφανίστηκε ο Φερνάντο Ιέρο. Ο παλαίμαχος αμυντικός ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Ισπανίας κλήθηκε να καλύψει το κενό που άφησε ο Χουλέν Λοπετέγκι μετά την απρόσμενη απόλυση του από τους «φούριας ρόχας».

«Το κλειδί είναι να αλλάξουμε ότι χρειαστεί, όχι πολλά πράγματα», ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου ως τεχνικός της Ισπανίας.

«Δεν μπορείς να αλλάξεις πράγματα μέσα σε δύο ημέρες και ένα μεγάλο μέρος του τεχνικού τιμ θα παραμείνει μαζί μας. Έχουμε δει βίντεο με τον προσεχή μας αντίπαλο και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τέλος πάντων από τώρα μέχρι το ματς με την Πορτογαλία δεν υπάρχει χρόνος για αλλαγές. Έχω δει όλες τις προπονήσεις και από μία μέρα στην άλλη δεν γίνονται αλλαγές», σχολίασε ο Ιέρο σχετικά με τις δύο μόλις μέρες που έχει για να προετοιμάσει την ομάδα του πριν την πρεμιέρα με την Πορτογαλία (15/6).

Ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει σχετικά με την πρόσληψη του προκατόχου του, Χουλέν Λοπετέγκι, στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναφορικά με την ευκαιρία που του δόθηκε να προπονήσει την εθνική Ισπανίας είπε:  «Είναι μία θαυμάσια πρόκληση. Γνωρίζω τις καταστάσεις και η δουλειά του Ζουλέν είναι φανταστική. Του εύχομαι τα καλύτερα. «Ήταν μία απόφαση που έπρεπε να πάρω πολύ γρήγορα, αλλά δεν μπορούσα να πω όχι. Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου».

Καταλήγοντας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι «ρόχας» θα διαγράψουν σπουδαία πορεία στο Μουντιάλ της Ρωσίας:

«Οι παίκτες μας σπουδαίοι επαγγελματίες, ώριμοι και υπεύθυνοι. Εάν δεν ήμουν σίγουρος πως θα είχαμε μία σπουδαία πορεία στο τουρνουά, δεν θα ήμουν εδώ», επισήμανε ο Ιέρο. «Είναι έτοιμοι για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους, όπως είναι όλοι οι Ισπανοί. Η ομάδα θα παραμείνει η ίδια, όπως ακριβώς βάδιζε μέχρι τώρα, είναι στο χέρι μας να ξεχάσουμε τι έγινε και να σκεφτούμε τι αντιπροσωπεύουμε. Κανείς δεν μπορεί να πάρει μακριά το όνειρό μας».

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024