Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σορτς με κομψότητα

Σορτς με κομψότητα

Ξεχάστε τα καυτά σορτς των προκλητικών βίντεοκλιπ που ήταν στη μόδα κάποτε και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με τα νέα chic σορτς που ταιριάζουν σε όλες

Δε χρειάζεται να έχετε τα πόδια της Αλεσάντρα Αμπρόσιο ή της Κένταλ Τζένερ για να κυκλοφορήσετε με σορτς.

Αρκεί να βρείτε το κατάλληλο για τον δικό σας σωματότυπο και να κάνετε το σωστό συνδυασμό με τα παπούτσια.

Εξάλλου το σορτς είναι το καλοκαιρινό σταθερό item, απαραίτητο για τις πολύ καυτές ημέρες.

Μπορεί να το αποφεύγουμε στο γραφείο καθώς δεν είναι η ιδανικότερη πρόταση, όμως το προτιμάμε στις υπόλοιπες χαλαρές δραστηριότητές μας. Από την παραλία μέχρι το shopping, είτε ακόμα και για μία διαφορετική βραδινή εμφάνιση.

Ψιλόμεσο σορτς. Ταιριάζει στις πιο μικρόσωμες καθώς μακραίνει το πόδι και μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ κομψό συνδυασμό αν το φορέσετε με σακάκι, ένα σατέν τιραντάκι και ψηλές γόβες. Ενώ για ένα ακόμη πιο τολμηρό ή κινηματογραφικό look μπορείς να γίνετε το απόλυτο pin up girl αν δοκιμάσετε το ψιλόμεσο σορτσάκι, με ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση ή ένα κροπ τοπ. Μαζί με μαλλιά με μπούκλες και λίγο παιχνιδιάρικη διάθεση και θα γίνετε η νέα Betty Grable!

To λευκό σορτς. Για πιο κοσμοπολίτικο αέρα βγαλμένο από της Κάνες ή κάποιο Yacht προτιμήστε ένα ανοιχτόχρωμο σορτς το οποίο μπορείτε να το φορέσετε με ένα θηλυκό πουκάμισο.

Τα φλοράλ ή Printed σορτς. Η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση που μπορείτε να επιλέξετε και ως σετ με το τοπ τους,  για να τα φοράτε από το πρωί με αθλητικά, είτε το βράδυ με σέξι high heels.

To Safari σορτς. Είναι κατάλληλο για τις απογευματινές βόλτες και το shopping. Και ταιριάζει πολύ με φλατ εσπαντρίγιες και σανδάλια.

Για ακόμη πιο casual εμφανίσεις επιλέξτε τα τζιν σορτς που μπορείτε να συνδυάσετε με τα πάντα.  Ακόμα και με καουμπόικη μπότα όπως κάνουν οι διάσημες fashion bloggers. Ναι! Και το καλοκαίρι!

https://www.instagram.com/p/Bj4XBelBCYG/?tagged=shorts

Το σορτς κουστούμι. Στην πιο 80’s εκδοχή του και με ηχηρό θηλυκό αέρα είναι ένα συνδυασμός επιβλητικός και η καλοκαιρινή παραλλαγή του χειμερινού κουστουμιού. Δοκιμάστε το σε παστέλ μονόχρωμες αποχρώσεις με ζώνη και κλασσική γόβα.

View this post on Instagram

@elleusa in @versace_official 🎀

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Και είναι και το beach σορτσάκι που το φοράτε στην παραλία και μόλις πέσει ο ήλιος το κρατάτε με το ολόσωμο σας και είστε έτοιμη για κοκτέιλ!

https://www.instagram.com/p/Bj4b-sRAbu6/?tagged=shorts%E2%80%99

Ξεχάστε τα καυτά προκλητικά σορτσάκια, με τους ακραίους συνδυασμούς.  Η μόδα προστάζει chic εμφανίσεις, όπως εκείνες της Audrey Hepburn.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024