Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ: Στον «αέρα» η παρουσία του Πελέ στην πρεμιέρα

Μουντιάλ: Στον «αέρα» η παρουσία του Πελέ στην πρεμιέρα

Στα 77 χρόνια του χρόνια, ο Πελέ, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τα πόδια του, τα οποία τον ανάγκασαν να μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του

Ο Εντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, ο διάσημος Πελέ, ακύρωσε χθες την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Ρωσία για να δώσει μια διάλεξη σε κεντρικό πανεπιστήμιο της χώρας, αφήνοντας στον αέρα ακόμα και την παρουσία του στον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ο Πελέ δεν θα πάει στο πανεπιστήμιο γιατί αισθάνεται άσχημα. Έχει προβλήματα με τα πόδια του. Πριν από την Τρίτη θα αποφασίσει αν θα συμμετέχει τελικά στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του στον τοπικό Τύπο.

Ο Πελέ νικητής τρεις φορές του Κυπέλλου Jules Rimet, αναμένονταν να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην τελετή έναρξης του τουρνουά στις 14 Ιουνίου στο γήπεδο Luzhniki, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Πελέ, που γνωρίζει τον θαυμασμό του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε ακυρώσει επίσης τον Μάρτιο μια επίσκεψη στη Ρωσία, όπου επρόκειτο να τιμηθεί κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ της Ρωσίας και της Βραζιλίας, με αφορμή την ευκαιρία της 60ής επετείου από το ντεμπούτο του στο Μουντιάλ.

Στα 77 χρόνια του χρόνια, ο Πελέ, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τα πόδια του, τα οποία τον ανάγκασαν να μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024