Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιήσει αύριο, Τρίτη, στις 11:00 ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η συνέντευξη θα δοθεί όχι στο υπουργείο Άμυνας αλλά στα γραφεία των ΑΝΕΛ, στη Λεωφ. Συγγρού.

Η είδηση έρχεται λίγη ώρα μετά την πραγματοποίηση της τηλεφωνικής επικοινωνίας Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, θέμα που έχει προκαλέσει ρωγμές στην κυβερνητική συνοχή,.

Η κατάληξη των επαφών των δύο πρωθυπουργών αναμένεται να επηρεάσει την κυβέρνηση, καθώς εξαρχής ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ έχουν ταχθεί κατά όποιας συμφωνίας εμπεριέχει σύνθετη ονομασία με παράγωγο τη λέξη Μακεδονία.

Με τα σενάρια για τη στάση του υπουργού Άμυνας να φουντώνουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία επισημαίνουν πως η συνέντευξη Τύπου αφορά σε ζητήματα του κόμματος.

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος» αναφέρουν χαρακτηριστικά.