Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Φουντώνουν» οι φήμες για το μέλλον του ΛεΜπρον Τζέιμς

«Φουντώνουν» οι φήμες για το μέλλον του ΛεΜπρον Τζέιμς

Ακόμα δεν τελείωσαν καλά καλά οι τελικοί του NBA και ήδη στις ΗΠΑ κυκλοφορούν αρκετές φήμες για το μέλλον του ΛεΜπρον Τζέιμς. Οι φήμες ποικίλουν, όμως όλες δείχνουν να καταλήγουν σε ένα κοινό συμπέρασμα: η επόμενη μέρα δεν θα βρει τον «βασιλιά» στους Κλίβελαντ Καβαλίερς

Ακόμα δεν τελείωσαν καλά καλά οι τελικοί του NBA και ήδη στις ΗΠΑ κυκλοφορούν αρκετές φήμες για το μέλλον του ΛεΜπρον Τζέιμς. Οι φήμες ποικίλουν, όμως όλες δείχνουν να καταλήγουν σε ένα κοινό συμπέρασμα: η επόμενη μέρα δεν θα βρει τον «βασιλιά» στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Μετά από τέσσερις σεζόν στην επιστροφή του στους «Καβς» και επτά χρόνια πριν αποχωρήσει για το Μαϊάμι και τους Χιτ, μοιάζει η ιδανική στιγμή για τον Τζέιμς να πει για δεύτερη φορά αντίο στην ομάδα της καρδιάς του και να πάει σε μια ομάδα, με μοναδικό σκοπό να προσπαθήσει να εκθρονίσει του Ουόριορς, οι οποίοι χτίζουν τη δική του δυναστεία στο ΝΒΑ, κάτι που μοιάζει αδύνατο να πετύχει με την ομάδα του Κλίβελαντ.

Μια από τις πολλές φήμες έρχεται από τους New York Times, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον ΛεΜπρον, προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα του Τέξας.

Μια ακόμα φήμη, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα cluchpoints.com, αναφέρει ότι ο Τζέιμς έγραψε τα παιδιά του σε σχολείο της πολης Μπρεντγουντ στο Λος Άντζελες. Η είδηση αυτή φουντώνει τις φήμες που κάνουν λόγο για μετακίνηση του στους Λέικερς, ομάδα με έδρα το Λος Άντζελες, οι οποίοι θέλουν διακαώς να εντάξουν τον Τζέιμς στο δυναμικό τους, σε μια προσπάθεια να ξαναγίνουν η μεγάλη ομάδα που ήταν παλιά.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024