
Έντσο Πέρες ο αντί-Λαντσίνι στην Αργεντινή
Ο Έντσο Πέρες κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Μάνουελ Λαντσίνι στην εθνική Αργεντινής για το Μουντιάλ
Τον αντικαταστάτη του Μάνουελ Λαντσίνι ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ και κρίθηκε αδύνατη η συμμετοχή του.
Έτσι ο Σαμπάολι κάλεσε τον έμπειρο Έντσο Πέρες προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Λαντσίνι στην ομάδα.
Ο 32χρονος μέσος έχει περάσει από Γοδόι Κρούς, Εστουντιάντες, Μπενφίκα και Ρίβερ Πλέιτ. Συνολικά μετράει 32 συμμετοχές με την «αλμπισελέστε», ενώ ετοιμάζεται για το δεύτερο Μουντιάλ της καριέρας του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.
Η τελευταία συμμετοχή του με το εθνόσημο καταγράφηκε τον περασμένο Νοέμβριο σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νιγηρία.
- Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα – Πρόγνωση Κολυδά για την Αθήνα
- Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία για να ξεκινήσουμε δυναμικά τα πλέι-οφ»
- Προϋπολογισμός ΗΠΑ: Αύξηση 50% στις αμυντικές δαπάνες, περικοπές σε υγεία και περιβάλλον, οι προτάσεις Τραμπ στο Κογκρέσο
- Τσίπρας: Η ληστεία των servicers πρέπει να τελειώνει
- LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
- Αβεβαιότητα και δυσαρέσκεια φέρνει ο μίνι ανασχηματισμός στο «γαλάζιο» στρατόπεδο

