Έφυγε από τη ζωή η Γιούνις Γκέισον, το πρώτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ
Την είδηση του θανάτου της βρετανίδας ηθοποιού ανακοίνωσαν οι παραγωγοί του «007»
Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε η βρετανίδα ηθοποιός Γιούνις Γκέισον, η οποία ερμήνευσε το πρώτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στον κινηματογράφο, στην ταινία «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον δρος Νο» (1962), όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί του ΟΟ7.
«Είναι με ιδιαίτερη θλίψη που μαθαίνουμε πως η Γιούνις Γκέισον, το πρώτο μας ‘κορίτσι του Τζέιμς Μποντ’, που υποδύθηκε τη Σίλβια Τρεντς στον ‘Δρα Νο’ και στο ‘Από τη Ρωσία με αγάπη’ απεβίωσε. Οι σκέψεις μας στην οικογένειά της», δηλώνουν ο Μάικλ Γουίλσον και η Μπάρμπαρα Μπροκόλι στον επίσημο λογαριασμό του διάσημου κατασκόπου της Αυτού Μεγαλειότητος.
Αν και είχε αρχικά είχε εμφανιστεί για τον ρόλο της Μις Μανιπένι, η Γιούνις Γκέισον εξασφάλισε τελικά εκείνον του κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ, Σίλβια Τρεντς.
Ήταν η πρώτη που γοήτευσε τον Τζέιμς Μποντ στο «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον δρος Νο», αν και στην ιστορία έμεινε κυρίως η Ούρσουλα Άντρες που έπαιξε επίσης στην ταινία.
Η Γιούνις Γκέισον είχε εμφανιστεί επίσης στην ταινία «Η εκδίκηση του Φρανκενστάιν» (1958).
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας
- Η εξουσία ενός… αλγόριθμου πάνω στους εργαζόμενους – Γιατί η Ευρώπη παρεμβαίνει
- Η βιτρίνα της ΚΕΔ έχει ραγίσει
- Τραμπ: Συγχαίρει τον εαυτό του για την εκεχειρία Καμπότζης και Ταϊλάνδης – Η σύγκριση με τα Ηνωμένα Έθνη
- Μισθοί δύο «ταχυτήτων» στην Ελλάδα – Το βαθύ χάσμα των μισθολογικών αποκλίσεων
- Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων – Ανοιχτά τα Μάλγαρα από τους αγρότες

