Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Αρνείται να απαντήσει για την ΠΓΔΜ ο Κοτζιάς

ΝΔ: Αρνείται να απαντήσει για την ΠΓΔΜ ο Κοτζιάς

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι ο κ. Κοτζιάς καταφεύγει σε αστείες υπεκφυγές, προκειμένου να μην δώσει σαφή απάντηση για το αν ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να υπογράψει συμφωνία με τη γειτονική χώρα

«Πυρά» εναντίον του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τον τρόπο που αποφεύγει να δώσει σαφή απάντηση για την πορεία της διαπραγμάτευσης των δύο πρωθυπουργών.

«Σε μία κρίσιμη στιγμή για την πορεία του εθνικού θέματος με τα Σκόπια, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς αρνείται να απαντήσει στο πολύ συγκεκριμένο ερώτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να υπογράψει μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος, συμπληρώνοντας ότι το ερώτημα του διαβιβάσθηκε θεσμικά και αρμοδίως την Τετάρτη μέσω του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών.

«Ο κ. Κοτζιάς αντί να απαντήσει στο πολύ συγκεκριμένο αυτό ερώτημα, καταφεύγει σε αστείες υπεκφυγές και με το γνωστό αλαζονικό και θρασύ ύφος του παραπέμπει με τρόπο πρωτόγνωρα ανεύθυνο τη ΝΔ να ενημερωθεί από την σκοπιανή αντιπολίτευση» συμπληρώνει ο τομεάρχης Εξωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κουμουτσάκος, «η Νέα Δημοκρατία επαναφέρει, λοιπόν, και δημοσίως το ερώτημα που έχουν όλοι οι πολίτες: Προτίθεται ο κ. Τσίπρας να συναντήσει τις επόμενες ημέρες τον κ. Ζάεφ και να δημιουργήσει τετελεσμένα για την χώρα και τους Έλληνες χωρίς να έχει πολιτική νομιμοποίηση;».

Καταλήγοντας ο υπεύθυνος εξωτερικής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζει πως θα απηύθυνε το ίδιο ερώτημα και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, «αλλά είναι μάλλον προφανές ότι ο κ. Κοτζιάς δεν έχει ενημερώσει ούτε εκείνον».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024