Σχόλιο Δ. Νασόπουλου: Πολυνομοσχέδιο με επικάλυψη Σκοπιανού
Ανάλυση στο in tv
Η κυβερνητική ατζέντα της προσεχούς εβδομάδας στην πραγματικότητα δεν έχει άλλα θέματα πλην του Σκοπιανού και του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα των δανειστών για να ολοκληρωθεί η τέταρτη αξιολόγηση. Ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ», Διονύσης Νασόπουλος, επισημαίνει ότι το Μέγαρο Μαξίμου επενδύει σε ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό, προκειμένου να καλύψει τα μέτρα που συνοδεύουν το πολυνομοσχέδιο και να περιορίσει τις αντιδράσεις, εντός κι εκτός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ.
- Μικρολίμανο: Δίκτυο υποστήριξης και σχέδια για «χτύπημα» ψάχνουν οι Αρχές πίσω από τον διαβόητο «Τίτι»
- Γιαννακόπουλος: «Καταλαβαίνω απόλυτα τη δυναμική της στιγμής, όμως δεν σημαίνει οτι ξαναγράφεται η ιστορία»
- Τσουκαλάς: Το δίλημμα Μητσοτάκης ή Ανδρουλάκης είναι το δίλημμα μεταξύ της Ελλάδας των λίγων που πλουτίζουν και των πολλών που δεινοπαθούν
- Σοκαριστικό τροχαίο με έναν νεκρό στη Ζαχάρω – Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα
- Η στρατηγική της Μαρίας Καρυστιανού – 3+1 παρεμβάσεις
- Euroleague: Μέσω πλατφόρμας ο κόσμος επιλέγει τα τραγούδια του τελικού
- Μητσοτάκης: Κυριακάτικη «προεκλογική» ανασκόπηση – Κουβέντα για το μπάζωμα της εξεταστικής
- Σαμουράι, εντυπωσιακές μάχες, υπέροχες μαριονέτες: Ο Hidari επιστρέφει και ο Κιάνου Ριβς θα είναι εκεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)



![Χρυσές λίρες: Ποιες χρονιές πουλήθηκαν οι περισσότερες [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/07/ot_lires25-300x300.png)

























![Ζιζέλ Πελικό: Βρήκε ξανά την αγάπη και την εμπιστοσύνη – Ο νέος της σύντροφος [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/2024-09-11T071836Z_5549723_RC27Y9AH9YCY_RTRMADP_5_FRANCE-JUSTICE-1024x683-1-1-1024x683-1-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442