Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας BMW X5

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας BMW X5

Δύο φωτογραφίες ήταν αρκετές ώστε η νέα BMW X5 να αποκαλυφθεί νωρίτερα απ’ ότι ενδεχομένως θα ήθελαν οι ίδιοι οι Βαυαροί.

Στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου τίποτα δεν μένει κρυφό. Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι οι Βαυαροί ήταν μέχρι σήμερα εξαιρετικά φειδωλοί σε ό,τι είχε να κάνει με την επόμενη γενιά της BMW X5, δύο φωτογραφίες του επιβλητικού σε διαστάσεις και προδιαγραφές SUV έβαλαν τέλος στο μυστήριο.

Όπως αναμενόταν, η νέα γενιά του αυτοκινήτου επενδύει σε γνώριμα σχεδιαστικά στοιχεία θυμίζοντας, σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον, τη μικρότερη X3.

Οι ομοιότητες ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα αναμένεται παρόλα αυτά να επεκταθούν και σε άλλους τομείς και ειδικότερα στα κινητήρια σύνολα και στα συστήματα μετάδοσης.

Το πλαίσιο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία της νέας BMW X5 προέρχεται από τη Σειρά 5, καθιστώντας βέβαιο τον περιορισμό του συνολικού βάρους και ως εκ τούτου τη βελτίωση της αποδοτικότητας και των δυναμικών χαρακτηριστικών.

Η πορεία του αυτοκινήτου στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές διάστημα η BMW θα προσθέσει ένα ακόμα SUV στην γκάμα της, το οποίο μάλιστα θα ξεπερνά σε διαστάσεις την X5 διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο τον τίτλο του κορυφαίου.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024