Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη για το Audi Q8

Αποκάλυψη για το Audi Q8

Ο αιρετικός σχεδιασμός και οι τεχνολογίες αιχμής διαμορφώνουν το κορυφαίο SUV στην γκάμα της Audi.

Αναμονή τέλος. Ο τίτλος του κορυφαίου SUV στην γκάμα της Audi αλλάζει χέρια περνώντας από το μέχρι σήμερα γνωστό Q7 στο πολλά υποσχόμενο Q8, το οποίο μετά από μια μακρά περίοδο εξέλιξης συναντά τη γραμμή παραγωγής της γερμανικής φίρμας.

Αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τεχνολογικό οπλοστάσιο του VW Group και εξαντλώντας τα περιθώρια διαφοροποίησης από τη σχεδιαστική ταυτότητα της Audi, το Q8 είναι ξεκάθαρο πως απευθύνεται σε ένα διαφορετικό, λιγότερο συντηρητικό κοινό.

Πέρα, λοιπόν, από τις εντυπωσιακές σε μέγεθος εισαγωγές αέρα του μπροστινού τμήματος, το Audi Q8 έχει υιοθετήσει στο τελείωμα του αμαξώματός του το σχεδιαστικό παράδειγμα του Α7 Sportback, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο μια πιο κομψή και εκκεντρική ταυτόχρονα σιλουέτα.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο τρόπος με τον οποίο η κεντρική κονσόλα ενσωματώνει τις δύο ψηφιακές οθόνες, την ίδια στιγμή που οι παράλληλοι προς το έδαφος αεραγωγοί οι οποίοι διατρέχουν όλο το μήκος του ταμπλό προσφέρουν ένα ακόμα στοιχείο εντυπωσιασμού.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων που θα επιβεβαιώνουν τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, αξίζει να αναφερθεί πως στη βάση της γκάμας του Q8 θα τοποθετηθεί ο εξακύλινδρος κινητήρας diesel χωρητικότητας 3,0 λίτρων.

Η εμπορική πορεία του Audi Q8 στην ευρωπαϊκή αγορά πρόκειται να ξεκινήσει το φθινόπωρο, ωστόσο, η γκάμα του αυτοκινήτου αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη χρονιά.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024