Ο Νταρβίν Ματσίς που πέρυσι αγωνίστηκε στη Γρανάδα και ο Μαξίμ Λεστιέν που φόρεσε τη φανέλα της Ρούμπιν Καζάν είναι δύο περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ για την ενίσχυση των άκρων και εξετάζονται. Ο πρώτος είναι μια σαφέστατα πιο δύσκολη περίπτωση, αφού υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από μεριάς Ουντινέζε, ενώ αντίθετα ο Βέλγος άσος είναι ελεύθερος.

«Ο παίκτης μπορεί να έχει ακόμα συμβόλαιο με την Γρανάδα αλλά τα δικαιώματα του φαίνεται πως ανήκουν σε εταιρία που συνδέεται με ιταλικό επιχειρηματικό fund. Αυτή ήταν μια φόρμουλα που είχαν υιοθετήσει ο Τζίνο Πότσο και ο πρώην μεγαλομέτοχος της Γρανάδα. Μάλιστα ο Πότσο είχε συμφωνήσει με τον ατζέντη του παίκτη για αύξηση αποδοχών», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ ιταλικών ιστοσελίδων για τον Ματσίς, που παρακολουθείται από την ΑΕΚ από πέρυσι.

Το βέβαιο είναι πως το θέμα του ακραίου έχει έρθει στην πρώτη γραμμή για την Ένωση που προχωρά για να κλείσει τουλάχιστον έναν εξτρέμ μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Μιας και για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει επί της ουσίας μονάχα ο Χρήστος Αλμπάνης.