Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμετανόητος ο Κλίντον 20 χρόνια μετά το σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι

Αμετανόητος ο Κλίντον 20 χρόνια μετά το σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο NBC είπε πως «αν τα δεδομένα σήμερα ήταν τα ίδια, δε θα αντιδρούσα διαφορετικά»

Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε, όμως ο Μπιλ Κλίντον δεν έχει μετανιώσει για τη «σχέση» του με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

εΜάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν, μετά τη δράση και επιρροή που έχει το κίνημα #MeToo, σκέφτηκε ότι ο χειρισμός του στο σκάνδαλο ήταν ή όχι ο ενδεδειγμένος, είπε: «Νομίζω ότι έκανα το σωστό».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι περισσότερες ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν, το διασημότερο σεξουαλικό σκάνδαλο των τελευταίων 30 χρόνων, όταν στις  στις 17 Αυγούστου 1998,  ο τότε Αμερικανός Πρόεδρος, παραδέχθηκε ζωντανά στην τηλεόραση ότι «είχε ανάρμοστη σωματική επαφή» με ασκούμενη υπάλληλο στο γραφείο του, τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Μάλιστα, ενώ στην αρχή ο Κλίντον αρνούνταν τη σχέση, αναγκάστηκε να ομολογήσει όταν στα στοιχεία προστέθηκε και το περίφημο μπλε φόρεμα της Λεβίνσκι με τον ακόμη πιο διάσημο λεκέ.

Και παρά το γεγονός ότι η πρόταση πέρασε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, η Γερουσία τον αθώωσε και διατήρησε το αξίωμά του μέχρι το 2001. Όμως το… έμεινε κληρονομιά ο λεκές…

Τέλος σε ερώτηση αν αισθάνθηκε ότι έπρεπε να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με την 22χρονη -τότε- Λεβίνσκι, είπε ότι δεν έβλεπε τον λόγο για να κάνει κάτι τέτοιο.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024