Οι ηθοποιοί  Έμιλι Μπλάντ και Τζον Καρασίνσκι (που πρόσφατα συμπρωταγωνίστηκαν στην ταινία τρόμου A Quiet Place) έβαλαν το αρχοντικό του Μπρούκλιν στην αγορά τον περασμένο Σεπτέμβριο και το ακίνητο Park Slope πωλείται μόνο για περίπου 6,5 εκατομμύρια δολάρια.

 

Το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι επτά υπνοδωματίων σην 586 και 4th Street για  6 εκατομμύρια δολάρια στις αρχές του 2016 και είχε ζητήσει 8 εκατομμύρια δολάρια για αυτό. Τώρα αποφάσισαν να το πουλήσουν και είναι πραγματικά υπέροχο και… πανάκριβο. Το σπίτι, που είναι η επιτομή της αστικής κομψότητας βρίσκετε απέναντι από το Prospect Park, σημείο – όνειρο για το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Το σπίτι των 4 χώρων είναι ανακαινισμένο, με τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του Γαλλικού στιλ να παραμένουν ανέπαφες.

 

 

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πουλήσει το σπίτι, αφού δεν περνάνε αρκετό χρόνο εκεί. «Ζούμε σαν νομάδες, λόγω εργασίας» είπε ο Κρασίνσκι «Το σπίτι είναι πολύ ιδιαίτερο και  ιδανικό για κάποιον που περνάει χρόνο στον προσωπικό του χώρο». Με 7 κρεβατοκάμαρες, το ηλιόλουστο οίκημα είναι τέλειο για οικογένεια και οι εξωτερικοί του χώροι είναι στρωμένοι με μπλε πέτρινα πλακάκια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας