Ένα ξεχωριστό τρόπο να δείξουν το τεχνολογικό προϊόν που «διαμορφώνει» την εποχή που ζούμε βρήκαν οι υπεύθυνοι του περιοδικού TIME.
Έτσι, επέλεξαν να «δημιουργήσουν» το επόμενο εξώφυλλο του περιοδικού με τη βοήθεια drone. Όχι προκειμένου αυτό απλά να τραβήξει μια φωτογραφία κάποιου προσώπου ή σημείου από ψηλά, αλλά να συμμετέχει το ίδιο ή καλύτερα τα ίδια, καθώς πρόκειται για 958 στον αριθμό, στη δημιουργία του «κασέ».
Ομάδα που εξειδικεύεται στη λειτουργία drones, προγραμμάτισε τις εκατοντάδες συσκευές που είχαν λευκό και κόκκινο φως, ώστε να δημιουργηθεί το περίγραμμα του περιοδικού. Ένα άλλο drone, στο οποίο είχε τοποθετηθεί φωτογραφική μηχανή, πέταξε στο κατάλληλο ύψος ούτως ώστε να επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας