Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δασμοί «πλήττουν τον λάθος στόχο» τονίζει κορυφαίο στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων

Οι δασμοί «πλήττουν τον λάθος στόχο» τονίζει κορυφαίο στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων

Οι δασμοί που επέβαλε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ στο χάλυβα και το αλουμίνιο που εισάγονται από τον Καναδά, το Μεξικό και την Ευρώπη «πλήττουν τον λάθος στόχο» και οι Αρχές θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις στο Κογκρέσο για τη ζημία που προκαλείται στις αμερικανικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με έναν κορυφαίο Ρεπουμπλικανό βουλευτή

Οι δασμοί που επέβαλε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ στο χάλυβα και το αλουμίνιο που εισάγονται από τον Καναδά, το Μεξικό και την Ευρώπη «πλήττουν τον λάθος στόχο» και οι Αρχές θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις στο Κογκρέσο για τη ζημία που προκαλείται στις αμερικανικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με έναν κορυφαίο Ρεπουμπλικανό βουλευτή.

«Σε ό,τι αφορά το άδικο εμπόριο χάλυβα και αλουμινίου, το πρόβλημα δεν είναι το Μεξικό, ο Καναδάς και η Ευρώπη – (το πρόβλημα) είναι η Κίνα« τόνισε ο Κέβιν Μπρέιντι, ο οποίος προεδρεύει σε μια από τις σημαντικότερες οικονομικές Επιτροπές της Βουλής των Αντιπροσώπων (Ways and Means Committee).

«Αυτοί οι δασμοί πλήττουν τον λάθος στόχο», υπογράμμισε.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μπρέιντι κάλεσε τον Λευκό Οίκο να εξαιρέσει από τους δασμούς «αυτούς τους σημαντικούς εταίρους στον τομέα της εθνικής ασφάλειας».

Πρόσθεσε ότι οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης «θα χρειαστεί να έλθουν στο Καπιτώλιο και να παράσχουν απαντήσεις για τη βλάβη που προκαλούν αδιακρίτως αυτοί οι δασμοί στις τοπικές επιχειρήσεις μας».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024