Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλοκαιρινός προορισμός….Ανταρκτική!

Καλοκαιρινός προορισμός….Ανταρκτική!

Εσύ θα τολμούσες να σκεφτείς για καλοκαιρινό προορισμό το πιο νότιο σημείο της γης με τις πιο κρύες θάλασσες; Κι όμως υπάρχει ένα είδος που επιλέγει την Ανταρκτική ως απόλυτο προορισμό!

Μπορεί αυτή τη στιγμή που βρίσκεσαι στο γραφείο σου να σκέφτεσαι να βουτάς τα πόδια σου σε κάποια καταγάλανη παραλία της Κρήτης, ή να ετοιμάζεσαι να προγραμματίσεις την καλοκαιρινή σου κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου, όμως 12.857km μακριά υπάρχει ένας μέρος με πεντακάθαρο αέρα και ένας κόσμος που σίγουρα δεν έχεις εξερευνήσει και αξίζει να οραματιστείς.

Ο λόγος για την Ανταρκτική που αν και αρκετά φωτεινή και ηλιόλουστη είναι η πιο κρύα και ξηρή περιοχή της γης.

Βυθισμένη οκτώ μήνες το χρόνο και παραμελημένη από το ανθρώπινο είδος παρόλες τις ομορφιές της, ευτυχώς έχει τους συμπαθέστατους πιγκουΐνους που δεν την προδίδουν ποτέ. Τα πανέμορφα αυτά ζώα υμνούν καθημερινά την ύπαρξη της κρύας ηπείρου με χορό και τραγούδι, σαν να είναι ευγνώμονες που ζουν στην Ανταρκτική.

Φανταστείτε κάτι αντίστοιχο να μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι για όλα τα όμορφα μέρη του πλανήτη που ζουν και να το γιορτάζανε καθημερινά με αυτό τον τρόπο. Πόσο πιο όμορφος θα ήταν ο κόσμος μας.

Ας πάρουμε παράδειγμα λοιπόν από τους «κατοίκους» της έβδομης και νοτιότερης ηπείρου της γης και ας απολαύσουμε έστω και από τόσο μακριά, την αγνή και γυμνή ομορφιά της Ανταρκτικής, αναλογίζοντας τους κρυμμένους θησαυρούς αυτού του κόσμου.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024