
O M. Webber στο τιμόνι της ηλεκτροκίνητης Porsche Mission E (Video)
Την ευκαιρία να βρεθεί στο αριστερό κάθισμα της υπό εξέλιξη Porsche Mission E είχε ο πρώην οδηγός της F1, M. Webber.
Μια ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης είχε την ευκαιρία να ζήσει ο πρώην οδηγός της Formula 1, M. Webber.
Ταξιδεύοντας ως την πίστα δοκιμών στο Weissach της Γερμανίας, ο Αυστραλός βρέθηκε στο αριστερό κάθισμα της υπό εξέλιξης Mission E, η οποία πολύ σύντομα πρόκειται να αποτελέσει την πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση στη σύγχρονη ιστορία της Porsche.
Ο M. Webber δήλωσε ενθουσιασμένος από την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, η οποία δεν έχει επηρεαστεί από το επιπλέον φορτίο των μπαταριών, παραπέμποντας στις συμβατικέ προτάσεις της γερμανικής φίρμας.
Σε μια αυθεντική Porsche παραπέμπει άλλωστε και η ισχύς της ηλεκτροκίνητης Mission E, η οποία αναμένεται να αγγίξει τους 600 ίππους, εξασφαλίζοντας εκρηκτικές επιδόσεις.
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο


