Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα
Σε αυτήν, συζητήθηκαν τα οικονομικά δεδομένα μιας πιθανής συμφωνίας αλλά και η διάρκεια του συμβολαίου, καθώς έπεσε στο… τραπέζι το ενδεχόμενο για συνεργασία δύο χρονών αντί ενός, όπως είχε ζητήσει ο Δώνης αρχικά.
Ο Γιάννης Αλαφούζος θα ενημερωθεί από τον Νταμπίζα για τις λεπτομέρειες της συνάντησης και τα «θέλω» του Έλληνα τεχνικού και θα λάβει την απόφασή του.
Το θέμα πάντως, αναμένεται να λήξει σήμερα (31/5) με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της επίτευξης συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.