Έτοιμος για την πρόκληση της Έβερτον είναι ο Μάρκο Σίλβα, καθώς o 40χρονος τεχνικός συμφώνησε με τον σύλλογο του Λίβερπουλ για τρία χρόνια.
Ο Πορτογάλος διαδέχθηκε στον πάγκο της Έβερτον τον Σαμ Άλαρνταϊς, μετά την απομάκρυνση του Άγγλου τεχνικού μέσα στον Μάιο.
Μάλιστα τα «ζαχαρωτά» αποτελούν τον τρίτο σταθμό της καριέρας του Σίβα στο Νησί μετά τις Χαλ και Γουότφορντ.
Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Έβερτον, Μάρτσελ Μπραντς, χαρακτήρισε τον Σίλβα ως έναν προπονητή «ο οποίος θέλει να παίξει ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο κι επίσης θέλει να δουλέψει μέσα στη δομή που έχουμε στην Έβερτον».
«Είμαι ενθουσιασμένος και πραγματικά χαρούμενος που αναλαμβάνω αυτή τη μεγάλη πρόκληση για μας ως σύλλογος και για μένα ως προπονητής», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου ως προπονητής των «τόφις».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.