Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Αλλάχ, τιμώρησε τον Σαλάχ»

«Ο Αλλάχ, τιμώρησε τον Σαλάχ»

Την άποψη πως ο Αλλάχ τιμώρησε Μοχάμεντ Σαλάχ μέσω του… τραυματισμού του, εξέφρασε ο Ιμάμης του Κουβέιτ, Μουμπάρακ Αλ-Μπατχάλι

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, το περασμένο Σάββατο, τραυματίστηκε στον ώμο μετά από μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League, μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης σε μια φάση που από τότε μέχρι και σήμερα συζητιέται από κάθε ποδοσφαιρόφιλο.

Η σπέκουλα με τον αν θα προλάβει ή όχι το Μουντιάλ της Ρωσίας με την Αίγυπτο τελείωσε με θετική έκβαση καθώς ο τραυματισμός του τελικά ήταν λιγότερο σοβαρός από ότι αρχικά εκτιμήθηκε και θα ηγηθεί της προσπάθειας των Φαραώ για κάτι καλό.

Την προσοχή όμως έρχεται να τραβήξει πάνω του ο Ιμάμης του Κουβέιτ, Μουμπάρακ Αλ-Μπατχάλι. Ο θρησκευτικός άρχοντας του Κουβέιτ, εξέφρασε την άποψη πως ο τραυματισμός του Αιγύπτιου στράικερ, προκλήθηκε επειδή έσπασε το Ραμαζάνι, στην προσπάθειά του να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον τελικό του Champions League.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Ο Αλλάχ τον τιμώρησε. Δυστυχώς, τώρα θα φέρει το βάρος των συνεπειών της πράξης του. Η ζωή μας είναι στα χέρια του Αλλάχ».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024