Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαρλήν: Η πριγκίπισσα που δεν φοβάται να «λερώσει» το Armani της…

Σαρλήν: Η πριγκίπισσα που δεν φοβάται να «λερώσει» το Armani της…

Τις τελευταίες ημέρες το Μονακό βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Το Πριγκιπάτο του Μονακό, αυτό το μοναδικής ομορφιάς κρατίδιο, τόπο κατοικίας ισχυρών του χρήματος και μεγάλων ονομάτων του αθλητισμού, ασκούσε πάντα μια ιδιαίτερη γοητεία στα πλήθη. Ίσως επειδή όλοι θα επιθυμούσαν να ζήσουν, έστω για λίγα εικοσιτετράωρα, μέσα σε ένα…εξωφρενικά κάποιες φορές, λαμπερό περιβάλλον.

Τις τελευταίες ημέρες το Μονακό βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος. Η διεξαγωγή για μια ακόμα φορά του περίφημου Grand Prix της Φόρμουλα-1 και οι πολυσυζητημένες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σαρλήν, να «σπάει» με ηχηρό τρόπο το πρωτόκολλο. Ποια αλήθεια γαλαζοαίματη, όταν μάλιστα είναι η σύζυγος του ανθρώπου που διοικεί το κρατίδιο, (αναφερόμαστε στον πρίγκιπα Αλβέρτο), θα τολμούσε να απολαύσει παγωμένη γαλλική σαμπάνια κατευθείαν από το μπουκάλι; Και όμως! Η εντυπωσιακή, κατάξανθη Σαρλήν, η Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, με καταγωγή από την Νότιο Αφρική, πανηγύρισε τη νίκη του οδηγού της Red Bull Ρικιάρντο, πίνοντας σαμπάνια με τον τρόπο που ακολουθούν οι διάσημοι πιλότοι της Φόρμουλα-1.

Η Σαρλήν δοκίμασε σαμπάνια από το μεγάλο μπουκάλι, αψηφώντας αν κάποιες σταγόνες έπεσαν πάνω στο πανάκριβο ρούχο της. Η Σαρλήν του Μονακό δεν μοιάζει εμφανισιακά στην Γκρέης Κέλλυ, σύζυγο του πρίγκιπα Ρενιέ. Είναι πιο ψηλή, αθλητική, με άλλου είδους χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Το κορίτσι όμως που είχε αφιερώσει κάποτε τη ζωή της στον αθλητισμό, ανήκει σήμερα στις κομψότερες γυναίκες του πλανήτη. Οι στυλιστικές της επιλογές θεωρούνται κορυφαίες, ακόμα και για τους δύσκολους, snob fashion editors της “Vogue”.

Με την ευκαιρία των γάμων του πρίγκιπα Χάρρυ με την Μέγκαν Μαρκλ, πολλοί θυμήθηκαν το υπέροχο νυφικό της Σαρλήν, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Μια δημιουργία του Giorgio Armani, σίγουρα ωραιότερη από το νυφικό της Μέγκαν που είχε την υπογραφή Givenchy. Η Σαρλήν ντύνεται κυρίως με ρούχα του οίκου AKRIS αλλά και Armani. Ρούχα μινιμαλιστικά αλλά και εντυπωσιακά. Η πριγκίπισσα λατρεύει το λευκό και το γαλάζιο. Μια από τις καλύτερες όμως και πιο sexy εμφανίσεις της, ήταν αυτή με ασημένια, όλο παγιέτες, φόρμα της Donatella Versace…

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024