Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πασχαλάκης : «Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ»

Ο 28χρονος τερματοφύλακας του Δικεφάλου, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr, δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει τους ασπρόμαυρους για το εξωτερικό. Θέλει να παραμείνει και να δουλέψει περισσότερο καθώς τον περιμένει μια δύσκολη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Μπορεί να υπάρχουν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος από ομάδες της Πορτογαλία (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), της Τουρκίας (Γαλατασαράι) και της Ιταλίας (Νάπολι), για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, όμως ο ίδιος δε δείχνει πρόθυμος να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να συμφωνήσει με κάποια ομάδα του εξωτερικού. Ο 28χρονος πορτιέρο έχει στο μυαλό του μόνο τους Θεσσαλονικείς και όχι τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει από τους ασπρόμαυρους. Ο Πασχαλάκης θέλει να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν και τον έφεραν στο Δικέφαλο δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί επάξια στα γκολπόστ μιας μεγάλης ομάδας.

Οι χαρές που πήρε φέτος είναι πολλές και μεγάλες. Καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις. Κατέκτησε το Κύπελλο, ενώ τη νέα χρονιά θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ της ομάδας του στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ). Μάλιστα όπως φέρεται να έχει πει στο στενό του περιβάλλον, αλλά και σε ανθρώπους της ομάδας, «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από τον ΠΑΟΚ, έχω να δώσω πολλά ακόμα γι’ αυτή την ομάδα και τον κόσμο της».

Πριν προλάβει να γίνει σήριαλ η υπόθεσή του, ο 28χρονος τερματοφύλακας βάζει από μόνος του μια τελεία σε όλα τα σενάρια και τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο Πασχαλάκης συνεχίζει τις διακοπές του γεμίζοντας τις μπαταρίες καθώς σε 20 μέρες ξεκινάει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία που αναμένεται να είναι δύσκολη και απαιτητική.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024