Έρχονται τα απομνημονεύματα της Μισέλ Ομπάμα
Οι πρώτες φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Instagram
Δεν είναι άγνωστο ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι αυθεντία στην ενασχόληση με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Προτού γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εργαζόταν σκληρά ως εκτελεστικό στέλεχος στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, ανέτρεφε μία οικογένεια και έγραφε ιστορία.
Τον Φεβρουάριο, η Ομπάμα ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της, με τίτλο Becoming.
Στο βιβλίο θα αφηγείται την ιστορία της, πώς μεγάλωσε σε ένα μικρό σπίτι στο South Side του Σικάγου με τους γονείς της Φρέιζερ και Μάριαν Ρόμπινσον, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, παντρεύτηκε τον Μπάρακ Ομπάμα και έγινε σύμβολο που εμπνέει ακόμη και σήμερα.
Πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου στις 13 Νοεμβρίου, η Μισέλ Ομπάμα υποσχέθηκε να μοιραστεί στο Instagram μερικές σπάνιες φωτογραφίες που θα συμπεριλάβει στα απομνημονεύματά της, σύμφωνα με δημοσίευμα του W.
Οι 20 εκατομμύρια ακόλουθοί της στο Instagram δεν έχουν λόγο να παραπονιούνται. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε φωτογραφίες με τους γονείς της, τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Λεζάντες γεμάτες συναίσθημα περιγράφουν τις μνήμες πίσω από τις στιγμές που αιχμαλώτισε ο φωτογραφικός φακός.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η παρασκηνιακή ιστορία για την ημέρα του γάμου των Ομπάμα στα απομνημονεύματα. Σύμφωνα με τη λεζάντα στο Instagram, σε φωτογραφία της μεγάλης τους ημέρας, ο πρώην πρόεδρος ξύπνησε με κρυολόγημα, αλλά από τη στιγμή που το ζευγάρι βάδισε στον διάδρομο της εκκλησίας, έγινε καλά.
Αν το βιβλίο της του 2012, “American Grown”, το οποίο περιγράφει απόλυτα ευχάριστες ιστορίες από τον λαχανόκηπο του Λευκού Οίκου, αποτελεί ένδειξη της ικανότητας αφήγησης της Ομπάμα, το “Becoming” αναμένεται να είναι μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη μελέτη της οικογένειάς της.
Η Μισέλ Ομπάμα μοιράζεται επίσης λεπτομέρειες για τη σχέση της με τις κόρες της, Μάλια και Σάσα Ομπάμα και τη ζωή της οικογένειάς της από την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο.
- Αποστολάκη: Η κυβέρνηση αρνείται τη λογοδοσία, μετατρέπει τη Βουλή σε πεδίο αμνήστευσης και ατιμωρησίας
- Το σπαρακτικό γράμμα της μητέρας του Μάθιου Πέρι
- Global Sumud Flotilla: Ανοιχτή επιστολή των συγγενών και φίλων των απαχθέντων στην ελληνική κυβέρνηση
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442