Συμπλοκή σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε τρία άτομα από το Πακιστάν από τους οποίους αφαίρεσαν με τη βία κινητά τηλέφωνα και χρήματα.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τα τρία άτομα, τα οποία πήγαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).