Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται έως αυτή την ώρα και στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα, σύμφωνα με την Τροχαία, η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα μόνο στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.
Αυξημένη ήταν επίσης νωρίτερα η κίνηση σε όλες τις εθνικές οδούς που οδηγούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, αυξημένη καταγράφεται η κίνηση των εκδρομέων από την Χαλκιδική, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, ενώ κανονικά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των αυτοκινητιστών από την Καβάλα.
Καθυστερήσεις, που οδήγησαν τους αρμοδίους να δώσουν δύο φορές ελευθέρας, σημειώνονται στα διόδια των Μαλγάρων και σύμφωνα με τον υπεύθυνο βάρδιας, από το πρωί της Δευτέρας μέχρι και τις 6 το απόγευμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης εισήλθαν περισσότερα από 11.000 οχήματα.
Σημειώνεται ότι η Τροχαία έχει λάβει αυξημένα μέτρα σε όλη την χώρα για την ομαλή επιστροφή των εκδρομέων.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).