Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η δύσκολη μεταγραφική ζωή του Παναθηναϊκού

Η δύσκολη μεταγραφική ζωή του Παναθηναϊκού

Πιο εύκολα μπορείς να βρεις γωνία στο δεκάρικο, παρά Έλληνα παίκτη κάτω των 23 ετών που μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού

Μένει μονάχα η υπογραφή του Γιώργου Δώνη για να μπει ο Παναθηναϊκός και… επίσημα στο πιο δύσκολο μεταγραφικό καλοκαίρι της ιστορίας του. Όταν οριστικοποιηθεί το deal είτε με τον συγκεκριμένο προπονητή, είτε με κάποιον άλλον, θα προχωρήσει άμεσα ένας μεταγραφικός σχεδιασμός που θα μοιάζει με… βουνό. Και στην αναζήτηση στόχων και στην υλοποίηση των κινήσεων.

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να αναζητά τον πρώτο λαχνό του λαχείου: πρέπει να ψάξει να βρει πιτσιρικάδες που θα μπορούν να σταθούν επάξια στον σύλλογο, να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του και να καθιερωθούν. Πιο εύκολα βρίσκεις γωνία στο δεκάρικο, παρά Έλληνα παίκτη κάτω των 23 ετών, που να είναι ελεύθερος και να μπορεί να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι που μπαίνει και επίσημα σε λίγες μέρες θα είναι δυσκολότερο και από τον χειμώνα που έρχεται. Ο άνεμος αλλαγής που μπορεί να φέρει μαζί της μια νέα ιδιοκτησία δεν αρκεί για να κρύψει τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ο Νταμπίζας και ο νέος προπονητής θα έχουν πολλή δουλειά να κάνουν, θα χρειαστούν γερό στομάχι και θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό του για κάτι πολύ σημαντικό: να διατηρήσουν τα αποδυτήρια ήρεμα.

Η διοίκηση οφείλει να φανεί συνεπής τουλάχιστον στο τελευταίο: να έχει έστω ικανοποιημένους τους παίκτες όσον αφορά τις πληρωμές. Να μην έχει τα περσινά, να μην υπάρχει κίνδυνος αποχής, ούτε φόβος προσφυγής. Η λογική λέει πως θα το κάνει, όμως στον Παναθηναϊκό των τελευταίων μηνών η λογική έχει… χαθεί. Προ πολλού.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024