Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Ράμος στον Σαλάχ

Το μήνυμα του Ράμος στον Σαλάχ

Ο Ισπανός στόπερ είναι ένας από τους πιό «σκληρούς» παίκτες στον πλανήτη και πολλές φορές το πάθος του γίνεται υπερβολικό.

Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στον χθεσινοβραδυνό τελικό του Champions League, είναι χωρίς καμμία αμφιβολία ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας και στην προσπάθεια να πάρουν την κατοχή της μπάλας, ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ και ο κεντρικός αμυντικός των Μαδριλένων, Σέρχιο Ράμος, «έδεσαν» τα χέρια τους, με αποτέλεσμα στην πτώση που ακολούθησε, ο Σαλάχ να τραυματισθεί στον ώμο. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ο «Φαραώ» επανήλθε, όμως λίγο αργότερα αντελήφθη ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει και αποχώρησε.

Ο Ισπανός στόπερ είναι ένας από τους πιό «σκληρούς» παίκτες στον πλανήτη και πολλές φορές το πάθος του γίνεται υπερβολικό. Ομως στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ράμος δεν έκανε κάτι μεμπτό ή αντιαθλητικό. Και ως ένδειξη συμπαράστασης, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανήρτησε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Τwitter το ακόλουθο μήνυμα: «Το ποδόσφαιρο μας προσφέρει καλές και κακές στιγμές. Πάνω απ΄ όλα, όμως, είμαστε συνάδελφοι. Ταχεία ανάρρωση Σαλάχ»!

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024