Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ψάχνοντας τον Νέμο» στο Ξέφωτο του Νιάρχος

«Ψάχνοντας τον Νέμο» στο Ξέφωτο του Νιάρχος

Και οι περιπέτειες της μικρής Ντόρι

Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το Park Your Cinema η ενότητα υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιστρέφει, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν για πρώτη φορά ή και να ξαναδούν σε μεγάλη οθόνη έργα που γέννησαν αναμνήσεις και χάρισαν στιγμές ψυχαγωγίας σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες.

Στο Park Υour Cinema Kids φιλοξενείται ακόμη μια επετειακή προβολή, καθώς το animated Ψάχνοντας τον Νέμο, συμπληρώνει φέτος τον Μάη 15 χρόνια από την κινηματογραφική του πρεμιέρα! Τι άλλο θα μπορούσε να ταιριάξει μαζί του; Το προπέρσινο sequel του, Ψάχνοντας τη Ντόρι.

Την Κυριακή 27 Μαΐου, στις 21.00 θα προβληθεί η περιπέτεια του πατέρα του μικρού Νέμο, στην αναζήτηση του γιού του, που έχει πέσει θύμα απαγωγής και έχει μεταφερθεί σε ένα ενυδρείο. Βοηθός του σε αυτή τη περιπέτεια είναι η Ντόρι.

Το επόμενο Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 21.00 έρχεται η σειρά της μικρής Ντόρι, να μπει σε ένα ταξίδι αναζήτησης, των γονιών της αυτή τη φορά, που θα τη φέρει σε επαφή με καινούργιες γνωριμίες, αλλά και παλιούς φίλους.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024