Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντελονάτες πρωταγωνίστριες στις Κάννες

Παντελονάτες πρωταγωνίστριες στις Κάννες

Τρεις κυρίες του Φεστιβάλ έδωσαν μαθήματα στιλ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είναι αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό φεστιβάλ κινηματογράφου στον κόσμο. Μία 12ήμερη γιορτή , που περιλαμβάνει πρεμιέρες, κινηματογραφικούς αστέρες, κόκκινο χαλί, ψηλά τακούνια, μοντέλα σε σύγχυση και πολύ μόδα. Από πρωινά σύνολα, ήρεμα ή αστραφτερά φορέματα, υψηλή ραπτική και τζιν παντελόνια, η κρουαζέτ κάθε χρονιά τα έχει όλα.

Οι ειδικοί της μόδας τρίβουν τα χέρια τους, οι οίκοι αγωνίζονται για το ποια σταρ θα τους εκπροσωπήσει με το σύνολο της και παλιές και νέες τάσεις της μόδας μπλέκουν ένα γαϊτανάκι με αέρα γαλλικό. Τρείς κυρίες του θεάματος, η Κρίστεν Στούαρτ, η πρόεδρος της επιτροπής Κέιτ Μπλάνσετ  και η Λεά Σειντού , μονοπώλησαν τα φωτογραφικά φλας και έδωσαν μαθήματα στυλ. Η κάθε μία έχει το προσωπικό της στιλ, που δύσκολα αντιγράφεται και έτσι και φέτος έδωσαν σημειώσεις άψογου σεταρίσματος και γούστου.  Εάν υπάρχει ένα πράγμα που έχουν ήδη συμφωνήσει, είναι ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε ένα καλό κοστούμι . Οι κυρίες φόρεσαν παντελόνι και έδειξαν πως το ανδρικό κοστούμι χρειάζεται απλά έναν δυναμικό άνθρωπο για να το φορέσει και τίποτα παραπάνω.

Κρίστεν Στούαρτ με Chanel κοστούμι. Η σχέση της ηθοποιού με τον οίκο Chanel δεν είναι μόνο στενή αλλά και επαγγελματική. Η Στούαρτ είναι εκπρόσωπος τους και πάντα στην πρώτη θέση των επιδείξεων, στα πλαίσια εκμοντερνισμού του οίκου, οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ βρήκαν στο πρόσωπο της την κατάλληλη εκπρόσωπο. Με μπλε τουίντ κοστούμι, λευκά πέδιλα, στρογγυλά γυαλιά και το συνηθισμένο βαριεστημένο της ύφος απέδειξε πως το class δεν έχει ηλικία (η διάθεση επίσης).

Η λαμπερή Κέιτ Μπλάνσετ προτίμησε την ίδια μέρα τον οίκο Stella McCartney. Το αχνό ροζ κοστούμι της ανέδειξε την επιδερμίδα της και έδεσε τέλεια με τα ξανθά της μαλλιά. Όλες τις μέρες του φεστιβάλ ήταν αδιαπραγμάτευτα η πιο καλοντυμένη και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Χωρίς τοπ από μέσα και με κλειστά κουμπιά ήταν απλά υπέροχη.

Η Λεά Σειντού χαμογελαστή με Louis Vuitton σύνολο στο πράσινο χρώμα ήταν πραγματικά κομψή και στιλάτη. Με κόκκινο κραγιόν και ασπρόμαυρες γόβες έδωσε έναν νεανικό χαρακτήρα σε μία εμφάνιση συντηρητική αλλά με έναν αέρα χαρούμενο και σύγχρονο. Επέλεξε πουκάμισο με όγκο στα μανίκια και δεν έδεσε τον φιόγκο στην λαιμόκοψη με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο χαλαρό σε μία επίσημη πρεμιέρα.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024