Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τορόντο: Έκρηξη βόμβας σε εστιατόριο - 15 τραυματίες

Τορόντο: Έκρηξη βόμβας σε εστιατόριο – 15 τραυματίες

Δύο ύποπτοι τοποθέτησαν βόμβα, η οποία πυροδοτήθηκε, και διαφεύγουν τη σύλληψη

Δύο άγνωστοι μπήκαν σε εστιατόριο ινδικής κουζίνας στη Μισισάουγκα, πόλη-προάστιο του Τορόντο, στο Οντάριο του Καναδά, και πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άνθρωποι, πριν κατόπιν οι ύποπτοι διαφύγουν, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η έκρηξη έγινε στο εστιατόριο Bombay Bhel περί τις 22:30. Δεκαπέντε άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, οι τρεις από τους οποίους έχουν πολύ σοβαρά τραύματα, ανέφερε η υπηρεσία των τραυματιοφορέων της περιφέρειας Πιλ μέσω Twitter.

Οι δύο ύποπτοι άνδρες μπήκαν στο εστιατόριο, πυροδότησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και διέφυγαν, διευκρίνισε η αστυνομική διεύθυνση της περιφέρειας Πιλ επίσης μέσω Twitter.

Δεν έχει υπάρξει ανάληψη της ευθύνης μέχρι στιγμής.

Η αστυνομία ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία που εικονίζει δύο άνδρες που φορούν σκουρόχρωμες μπλούζες με κουκούλες καθώς μπαίνουν στο εστιατόριο, με τον έναν να μοιάζει να κουβαλάει ένα πακέτο.

Η επίθεση στη Μισισάουγκα, που με βάση τον πληθυσμό της είναι το έκτο μεγαλύτερο αστικό κέντρο του Καναδά, σημειώθηκε έναν μήνα αφότου νεαρός έριξε το φορτηγάκι που είχε νοικιάσει πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο του Τορόντο, σκοτώνοντας 10 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 15.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024