Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμβουλές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Συμβουλές για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Ένα από τα πιο σημαντικά έξοδα σε ένα ταξίδι είναι τα αεροπορικά εισιτήρια. Με τις παρακάτω απλές συμβουλές μπορείς να βρεις τις καλύτερες προσφορές και να ταξιδέψεις οικονομικά, μειώνοντας αισθητά το κόστος του ταξιδιού

Ένα από τα πιο σημαντικά έξοδα σε ένα ταξίδι είναι τα αεροπορικά εισιτήρια. Με τις παρακάτω απλές συμβουλές μπορείς να βρεις τις καλύτερες προσφορές και να ταξιδέψεις οικονομικά, μειώνοντας αισθητά το κόστος του ταξιδιού.

1. Ψάξτε σε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες

Μην φοβάστε να συνδυάσετε πτήσεις διαφορετικών εταιρειών. Μπορεί η μία εταιρεία να έχει πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από την άλλη τις ημέρες που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας. Επομένως, ψάξτε σε πολλές διαφορετικές εταιρείες, κάνοντας… συνδυασμούς.

2. Επιλέξτε πρωινές πτήσεις

Πολλοί αποφεύγουν τις πολύ πρωινές ώρες για να πραγματοποιήσουν τις πτήσεις τους, ωστόσο αυτή είναι μια καλή επιλογή για να βρείτε καλύτερη τιμή εισιτηρίων. Εναλλακτική είναι, επίσης, η πολύ βραδινή πτήση που φτάνει στον προορισμό της το επόμενο πρωί.

3. Μην περιμένεις

Αν βρεις κάποια πολύ καλή προσφορά, μην χάσεις χρόνο για να το σκεφτείς. Όσο πιο γρήγορα την κλείσεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες οι τιμές να μην φτάσουν στα… ύψη.

4. Συνεχής ενημέρωση με εγγραφή στα newsletters

Πολλά ταξιδιωτικά site ή σελίδες των ίδιων των αεροπορικών εταιρειών παρέχουν τη δυνατότητα να εγγραφείτε σε αυτά προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις. Έτσι, αν υπάρξει κάποια ιδιαίτερα οικονομική προσφορά, μπορείτε να το πληροφορηθείτε πρώτοι.

5. Κλείσε νωρίς

Το πιο σημαντικό, αν θέλεις να κλείσεις οικονομικά εισιτήρια, είναι να κάνεις την κράτηση αρκετό καιρό νωρίτερα. Όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα. Επομένως, μην χάνεις ευκαιρία και μην αφήνεις τον χρόνο να περνά. Σκέψου γρήγορα τι θέλεις και ξεκίνα να ψάχνεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024