Στην Καλαμαριά το «τελευταίο αντίο» στον Χάρρυ Κλυνν
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς), ενώ ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς
Το τελευταίο αντίο στον Χάρρυ Κλυνν θα πουν το μεσημέρι της Παρασκευής φίλοι και συγγενείς.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς), ενώ ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.
Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών, μετά από πολυετή ασθένεια (αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα), η οποία είχε επιδεινωθεί με τον πρόωρο χαμό του γιου του, μουσικού και σκηνοθέτη Νικόλα Τριανταφυλλίδη, προ διετίας.
Όπως δήλωσε η σύντροφος του γιού του (Νικόλα Τριανταφυλλίδη), Μαρίνα Δανέζη, «αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα Παιδικά χωριά SOS Ελλαδος – Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).