Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπογράφει στη Μίλαν ο 17χρονος Νίκος Μιχελής

Υπογράφει στη Μίλαν ο 17χρονος Νίκος Μιχελής

Ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες στο deal του Αστέρα Τρίπολης με τους Ροσονέρι για τη μεταγραφή του 17χρονου παίκτη

Έτοιμο προς υπογραφή είναι το επαγγελματικό συμβόλαιο του Νίκου Μιχελή με τη Μίλαν.

Την Τρίτη 22 Μαΐου εκπρόσωπος από το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του 17χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή βρέθηκε στο Μιλάνο και ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε προηγηθεί το ταξίδι των Ιταλών στην Ελλάδα και η συνάντηση με τη διοίκηση του Αστέρα επί αθηναϊκού εδάφους. Το deal των δύο πλευρών έκλεισε τότε στις 400.000 ευρώ.

Νωρίτερα -με την άδεια των Αρκάδων- ο Μιχελής είχε μεταβεί στη γείτονα χώρα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Πλέον αναμένεται μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου να πέσουν και οι υπογραφές που θα επικυρώσουν την κλεισμένη συμφωνία.

Ο Μιχελής (γεννηθείς στις 23 Μαρτίου 2001) αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός μέσος όσο και ως στόπερ, είναι αριστεροπόδαρος και παρά το ανάστημά του (1,90 μ.) φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση.

Μάλιστα, και στη δική του περίπτωση το deal με τη Μίλαν επιτεύχθηκε ύστερα από σύμπραξη των ατζέντηδων Μίνο Ραϊόλα και Αντώνη Αποστολόπουλου. Όπως είχε συμβεί δηλαδή και το καλοκαίρι του 2017 στη μετακίνηση του τερματοφύλακα Αντόνιο Ντοναρούμα από την Αρκαδία στο Μιλάνο.

Το ίδιο καλοκαίρι παρεμπιπτόντως εντάχθηκε και στα τμήματα υποδομής του Αστέρα ο Μιχελής. Κι ας είχε απορριφθεί νωρίτερα (σε δοκιμαστικά) από Πανιώνιο και Ατρόμητο… Η εξέλιξη της ιστορίας κατέδειξε ότι κόβει το μάτι των Αρκάδων.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024