Τα λένε την Πέμπτη Παϊρότζ – Αλαφούζος, δείπνο με κυβερνητικά στελέχη
Κρίσιμο ραντεβού αύριο μεταξύ του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού και του Ταϊλανδού, που βρίσκεται στην Ελλάδα και σήμερα τα είπε με ανθρώπους της κυβέρνησης
Γεμάτες θα είναι οι περίπου 70 ώρες παραμονής του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα, αφού αυτή τη φορά ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θέλει να προχωρήσει το θέμα τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και των υπολοίπων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και να αποχωρήσει έχοντας κάτι περισσότερο «χειροπιαστό».
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Το Avengers: Doomsday παίζει με λευκή επιταγή – Η Marvel σπάει κάθε ρεκόρ για το πιο «επικίνδυνο» κινηματογραφικό στοίχημα
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μίλωνα ο Ολυμπιακός
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2026: Κομμάτια από το ταβάνι σε αγώνα βόλεϊ πέφτουν στα κεφάλια αθλητριών (vid)
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»

